El projecte DONES neix per visibilitzar entre els nostres alumnes la figura de dones del nostre entorn que han estat importants per anar obrint camí a diferents àmbits i, així com de dones anònimes que encara avui en dia tenen difícil conciliar la vida familiar amb la laboral. Aquest projecte ha estat duit a terme des de les matèries de Educació Plàstica i Visual, Llengua Castellana i Llengua Catalana.

Des del Departament de Llengua castellana i, concretament a 2n d’ESO, s’ha col·laborat amb l’elaboració d’entrevistes -dins el marc de l’estudi de la modalitat textual dialogada- amb el projecte “Dones”.

Aquí teniu les darreres 9 entrevistes.

Diputada al Congrés

Margalida Prohens, Llegir entrevista

Directora General del Salut Pública

Maria Antònia Font, Llegir entrevista

Dissenyadora al Teatre Principal

Maria Miró, Llegir entrevista

Cuinera

Marta Rosselló, Llegir entrevista

Conductora d’autobús

Teresa Arcos, Llegir entrevista

Música i actriu

Maria Adrover, Llegir entrevista

1a Batlessa de Ses Salines

Maria Bonet , Llegir entrevista

1a Directora de la Banda

Maria Puigserver, Llegir entrevista

Cantant

Poli Bauçà, Llegir entrevista