Distribució horària

Matèria Sessions
Biologia i Geologia 2
Física i Química 2
Geografia i Història 3
Educació Física 2
Llengua Castellana i literatura 3
Llengua Catalana i literatura 3
Primera llengua estrangera (Anglès) 3
Matemàtiques 4
Tecnologia i digitalització 2
Educació plàstica, visual i audiovisual o Música 2
Específica d’opció 2
Religió/Atenció Educativa 1
Tutoria 1

Educació plàstica o Música

Els alumnes de 3r d’ESO han d’escollir una opció entre:

Matèria Observacions
Educació plàstica, visual i audiovisual Crear un ninot pel fogueró de Sant Antoni, dissenyar un logotip personal, gravar un anunci de televisió, alegrar el Guernica de Picasso… Tot això forma part de l’assignatura d’Educació Plàstica de 3r d’ESO. Si t’interessa l’art, i vols posar a prova les teves habilitats en projectes individuals i grupals… Aquesta és la teva opció!
Música La Música és un element de gran valor en la vida de les persones. Aquesta assignatura proposa un estudi diferenciat de la Música tant en el coneixement teòric del seu llenguatge no verbal, com a l’àmbit pràctic (instrumental, vocal i dansa).

Matèries específiques d’opció

Els alumnes de 3r d’ESO han d’escollir una opció de les matèries següents:

Matèria Observacions
Cooperació i serveis a la Comunitat Aquesta matèria t’ajudarà a ser una persona més participativa i compromesa amb la societat en què vius.
Aprendràs hàbits saludables, prendràs consciència de la problemàtica social que t’envolta, proposaràs solucions als reptes, coneixeràs entitats de voluntariat i afavoriràs la teva autoestima personal.
Per fer-ho, participaràs en sessions pràctiques, amb diversitat d’eines, prioritzant el treball cooperatiu i reflexiu, sempre connectat a la realitat més propera.
Cultura clàssica II A CULTURA CLÀSSICA aprendrem:
Qui eren Ἀθἠυα, Ζεῡς, Κἀος, Άφρωδιτή, …
Per què anaven despullats els esportistes grecs.
Per què parlam com parlam.
I moltes coses més!!!
Avís: S’ha d’haver cursat Cultura Clàssica I.
Introducció a la Filosofia T’agrada donar la teva opinió, conèixer altres punts de vista i aprendre de temes diferents? Si és així, aquesta és la teva assignatura. La filosofia és una paraula grega que significa “amor per la saviesa”. Per tant, és un camp de coneixement molt ampli on parlarem i valorarem punts de vista diferents sobre temes molt diversos com la diferència entre veritat i la suposició, la diferència entre el que està bé i el que està malament, la ciència i la seva influència en el nostre dia a dia… En definitiva, si vols reflexionar sobre temes molt diferents de forma activa i oberta t’hi esperem.
Recursos Digitals II Matèria dirigida a l’alumnat que vulgui millorar el seu coneixement de les TIC. Es treballarà la creació de continguts digitals, la comunicació i difusió a la web, la ciutadania digital i el pensament computacional.
Avís: S’ha d’haver cursat Recursos digitals I.
Segona llengua estrangera: Alemany Aquesta matèria va dirigida a qualsevol persona que tingui ganes d’aprendrebuna llengua nova i estigui interessat en conèixer d’altres cultures. És recomanable tenir coneixements bàsics en llengua alemanya o haver cursat almenys un any l’assignatura en anys anteriors.