Actualització suspensió activitats presencials 20 de març


Benvolgudes famílies,
 
Avui han sortit publicades unes noves instruccions referents a la suspensió de les activitats lectives presencials decretada per la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca. Les instruccions confirmen, essencialment, les indicacions que us havíem donat fins avui.
 
La principal novetat és que el centre romandrà tancat excepte en casos de necessitat puntual per part de la Conselleria. Per tant, si necessitau fer alguna gestió presencial, pensau abans si és realment imprescindible i, com fins ara, sol·licitau-la per correu electrònic (iesdamiahuguet@educaib.eu) i us atendrem de la millor manera possible.
 
Des del centre, continuam organitzant el professorat per tal de preparar les activitats que han de desenvolupar els vostre fills mentre duri la suspensió de les activitats presencials. Aquestes tasques seran, principalment, de reforç i consolidació del que ja han treballat a l’aula i s’han de prendre com una ajuda per mantenir un cert ritme i hàbit  d’estudi i no com una càrrega o una obligació afegida.
 
Cal prestar especial atenció al seguiment dels alumnes de 2n de batxillerat, que seran atesos pels seus professors pels mitjans habituals (correu electrònic, web del centre i altres que disposi cada professor).
 
Volem recordar-vos que aquesta suspensió té per finalitat frenar la difusió de la pandèmia causada pel coronavirus Covid-19.
 
Per això us demanam la vostra col·laboració per tal que els vostres fills romanguin a casa i facin, en la mesura que us sigui possible, les tasques encomanades que podeu trobar en aquesta mateixa pàgina web.
 
Quedam a la vostra disposició al telèfon del centre ( 971 16 00 85) i al correu  iesdamiahuguet@educaib.eu
 
L’equip directiu