Un altre Nadal és possible’2018


Els alumnes i les alumnes del IES Damià Huguet volem decorar aquest Nadal el nostre centre, però d’una forma una mica especial: es tracta de fer-ho amb estrelles fetes de botelles de plàstic i un mural amb els seus taps.


Les dues darreres hores del divendres 7 de desembre hem fet ornaments de Nadal amb plàstics usats. Aquest esdeveniment es celebra per aprendre que no per complir el seu ús primari, un objecte ha de ser llençat a les escombraries, sinó que pot tenir altre ús  per allargar la seva vida, i en aquest cas, adornar l’institut. Volem reutilitzar els plàstics, protegir la natura i fer conscient a tota la gent de la necessitat de reutilitzar i reciclar els plàstics. 

Amb aquesta acció, volem col.laborar en la reutilització i  reciclatge dels plàstics, autèntics enemics del medi ambient, especialment dels oceans i mars. Ens afecta sobretot la seva presència a la mar mediterrània, base de la civilització humana i recurs vital pels seus habitants. La seva salut està amenaçada per la contaminació i els plàstics. Hem d’evitar que aquests arribin a la nostra mar. Cuidar el  Mediterrani significa cuidar el futur del nostre planeta i el nostre futur. SOS Mediterrani: ni un plàstic més a la nostra mar!  

BON NADAL A TOTHOM!