Visita Fundació Miró


[vc_row][vc_column][vc_column_text]Els alumnes que cursen l’assignatura de E. Plàstica II de 2n i 3r d’ ESO han estat convidats a conèixer una singular selecció d’obres mai exposades a la Fundació Miró de Palma de Mallorca. Miró mai vist, títol de l’exposició, es centra en el darrer període de creació de l’artista a l’illa, des de l’any 1956 en que s’hi instal·là fins a la seva mort el 1983. Aquesta darrera etapa ens descobreix l’autèntic Miró inconformista dels anys 60 i 70.

La visita guiada pel departament de didàctica de la fundació ha estat excel·lent i ha fet participar els alumnes. Volíem veure obra de J. Miró en viu ja que durant el 2n trimestre fem un «micro-projecte» a partir dels artistes de les avantguardes del s. XX: V. Kandinsky, H. Matisse, P. Klee i J. Miró, per tal de treballar a classe els principals elements que configuren les formes i les imatges. L’objectiu es concreta en un treball d’investigació i anàlisi, en grups petits, sobre la vida i obra d’aquests artistes i una posterior realització de diferents processos creatius individuals sorgits de la pròpia recerca.[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]