Visita al taller de l’escultor Ferran Aguiló


[vc_row][vc_column][vc_column_text]Els alumnes de 1r de batxillerat que cursen l’assignatura optativa de VOLUM acompanyats del seu professor d’Educació Plàstica Ricard Martínez Pinyol i del professor Montserrat Alcaraz de Filosofia realitzaren una sortida extraescolar a la Casa-taller de l’escultor mallorquí Ferran Aguiló, fora vila de Campos.

A partir de les preguntes que els propis alumnes havien preparat es va establir una  interessant tertúlia sobre la gènesi de l’art i l’aura de l’obra artística.

“Tothom pot artista -ens explicà- però, evidentment cal aprendre unes tècniques i uns recursos específics per arribar allà on vols arribar”. També parlarem del mercat artístic actual i sobretot de com s’esdevé el seu procés de creació, quines temàtiques aborda, quines són les seves fonts d’inspiració i perquè fa servir el ferro -moltes vegades reciclat- com a material principal per a la materialització de les seves escultures. La visita va resultar molt interessant, tots vàrem aprendre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]