Proves Cangur’2017


[vc_row][vc_column][vc_column_text]Un altre cop, la tercera setmana del mes de març es realitzen les proves Cangur, unes proves d’habilitats relacionades amb les Matemàtiques. Aquestes proves es realitzen el mateix dia en tots els països del món. Es calcula que aquest 2017 participin a prop de 7 milions d’estudiants de tot arreu.

Des de fa tres anys, el dijous es concentren al poliesportiu de Campos alumnes de tercer i quart d’ESO i de Batxillerat de centres de la comarca de migjorn (Campos, Felanitx, Llucmajor, Porreres i Santanyí), tant públics com concertats. La prova consisteix en un petit test de preguntes on han d’aplicar tots els coneixements matemàtics a més de les seves capacitat de intuïció i raonament. Després els alumnes faran grups per realitzar un gimcana matemàtic.

Els dos darreres anys, els alumnes de primer i segon d’ESO també han pogut gaudir de una jornada semblant, que es realitza el divendres.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]