Procés d’adscripció i admissió Curs 2020-21


Alumnes que ja estan matriculats al nostre centre

Els alumnes han d’emplenar, abans del dimecres 20 de maig, el formulari que han rebut al seu correu corporatiu del centre

Per poder accedir al formulari, han d’iniciar la sessió amb el seu compte @alumnat.iesdamiahuguet.net. Si tenen algun problema per entrar al seu correu, poden enviar un correu a incidencies@iesdamiahuguet.net

Sempre podran canviar la seva selecció d’entre aquelles matèries que s’acabin ofertant i sempre que hi quedin places disponibles.Si tenen algun dubte sobre com haurien de continuar la seva formació o de quines són les matèries que millor s’adapten a les seves necessitats, poden contactar amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic orientacio_academica@iesdamiahuguet.net

Adscripció (alumnes de CEIP Colònia de Sant Jordi, CEIP Joan Veny i Clar, CEIP Ses Salines)

L’adscripció d’aquests alumnes al nostre centre és automàtica. Per tant les famílies de moment no han de fer res. El traspàs d’informació es realitza directament entre les escoles adscrites i el nostre centre.

Rebreu un correu on adjuntarem una presentació del nostre centre, sol·licitud de transport escolar i un formulari on triareu les matèries que volen cursar els vostres fills. Tenen la possibilitat de triar entre valors ètics o religió i cursar una matèria no lingüístiques en anglès.

Admissió (alumnes que volen demanar plaça al nostre centre)

Aquests alumnes poden sol·licitar plaça telemàticament al Servei d’escolarització segons el següent calendari.

  Presentació de sol·licituds Llistes provisionals Reclamacions Llistes definitives Matriculació

ESO

1 de juny

12 de juny

30 de juny

1 de juliol

3 de juliol

13 de juliol

14 de juliol

24 de juliol

BATX

24 de juny

3 de juliol

16 de juliol

17 de juliol

21 de juliol

24 de juliol

27 de juliol

29 de juliol

FPB

17 d’agost

7 de setembre

15 de setembre

15 de setembre

17 de setembre

18 de setembre

23 de setembre

25 de setembre