Bunyolada de Tots Sants 2019


Avui, dia 31 d’octubre, hem celebrat la festivitat de Tots Sants a l’institut. La Comissió de Normalització Lingüística ha organitzat, com els darrers anys, una bunyolada, amb la intenció de donar a conèixer a tota la comunitat educativa aquesta tradició tan nostra.
Una dotzena de professors varen preparar ahir a casa seva la pasta feta de patata i moniato bullits, i avui a primera hora s’hi han afegit els ingredients que hi faltaven. Amb la col·laboració imprescindible d’una bona part del claustre, fins a les onze del matí han estat fregint bunyols i fent-ne boliquets de tres per repartir a tots els alumnes quan han sortit al pati. Per acompanyar la festa hi ha hagut música tradicional amb sonadors de flabiol i tambor.
Com a novetat, enguany també hi ha hagut bunyols aptes per a celíacs. D’aquesta manera la festa pot arribar a tothom.
I per acabar, només podem dir que els bunyols han estat per llepar-se’n els dits! Enhorabona a tots els que ho han fet possible!