Sortida a s’Estalella


Divendres, dia 4 d’octubre de 2019, els tutorets emocionals de 4t d’ESO, de 2n d’FPB i alguns de 3r, vàrem anar d’excursió a s’Estalella amb els nins de 1r d’ESO. Els objectius principals eren gaudir de la naturalesa, netejar el lloc i fomentar relacions socials entre els membres dels grups, entre altres.

En arribar a s’Estalella van repartir-nos uns fulls als tutorets amb el que havíem de fer durant el recorregut i algunes preguntes que, més tard, hauríem de respondre. Vàrem fer activitats com recollir mostres d’aigua de la salinera i de la mar o arena de la platja i terra del pinar per analitzar-les en arribar a l’institut, fer fotografies a diferents paisatges, etc.

Ens vàrem aturar a berenar a una torre on hi havia ombra i, al final del trajecte, vàrem arribar a una urbanització pròxima a Cala Pi, durant el trajecte també vàrem netejar per contribuir en el tema d’evitar més contaminació.

Aquesta sortida no ha estat una sortida normal per a nosaltres, sinó molt especial i diferent. Ens han sorgit uns sentiments molt bons ja que ha estat molt gratificant ajudar els nostres tutoritzats amb la feina i conviure-hi tot un matí. Amb algun d’ells compartim aficions i això està molt bé perquè ens fa sentir més còmodes. També és positiu poder ajudar a qui ho necessita de manera especial.

En definitiva, ens ha agradat molt aquesta excursió i ens agradaria repetir-la ben aviat.

Escrit fet per Gerard Adrover(4tD) i Viktor Boev(4tB).