Curs solidària’2019


Els alumnes de 3r d’ESO i de Formació Professional Bàsica del centre han organitzat una cursa solidària en benefici d’un projecte de l’ONG Llevant en marxa.

Aquesta activitat se situa dins del marc del projecte ICAPE. És un projecte educatiu que impulsa els valors de la persona, les capacitats emprenedores i familiaritza els estudiants amb el concepte de responsabilitat social.

Per organitzar la cursa l’alumnat ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats com l’Ajuntament de Campos, el gimnàs i escola de ball S’Elàstic, Agromart, S’Escapada, la policia local, i els agents de protecció civil de Campos.

La sortida s’ha realitzat a les 12.00 hores des de la plaça de can Pere Ignasi i després de la cursa tots els participants han pogut gaudir d’un berenar saludable i una classe de ball a càrrec de les alumnes de 1r de batxiller.