Bunyolada’2018


Divendres 2 de novembre hem celebrat la tradicional bunyolada de Tots Sants al nostre institut. Ens hi hem posat ben d’hora amb els pastons, perquè havíem de fer prop de 3000 bunyols. Es tractava que n’hi hagués a voler per a tots els alumnes, professors i personal de l’administració i neteja.

Durant més de dues hores tots els professors voluntaris i amb més traça han fet els bunyols al fons del passadís de la planta baixa. Havíem muntat amb taules, calderons i fogons una bona cuina i un cop han estat cuits, els alumnes han passat per davant els bunyolers i han agafat els farcellets amb els bunyols corresponents. Tampoc no hi han faltat a la festa els xeremiers, en aquest cas han estat quatre: tres alumnes i una professora tots de l’institut.
Hi ha hagut un gran ambient de festa i companyonia i esperam poder-la torna a celebrar l’any que ve.