Sant Jordi’2018


Avui, dia 20 d’abril, hem celebrat Sant Jordi al nostre centre amb una sèrie d’activitats que han estat del tot motivadores i entretengudes. No hi han faltat ni les roses ni els llibres, símbols de la cultura i l’amor, en el dia dels enamorats de la nostra terra.

Per començar, els alumnes de 1r de Batxillerat han repartit les roses que alumnes i professors havien comanat aquestes dues darreres setmanes.

Com els altres anys, també hi ha hagut paradetes de llibres, perquè tothom els pogués fullejar i olorar, i evidentment comprar-ne algun per regalar a la persona estimada.

Tots els alumnes de l’institut han anat a veure l’obra de teatre “Coses de dones”, de la companyia “Set i Mig Teatre”, integrada en bona part per professors i professores del centre.

Per una altra banda, hi ha hagut tallers organitzats pels diferents departaments: creació de clauers de Sant Jordi, taller d’apicultura, karaoke internacional, creació de punts de llibres, dinàmica de grups, manualitats, flors de paper, dracs de paer, dracs i flors i un taller de poesia surrealista.

Els passadissos de l’institut han acollit exposicions diverses de treballs realitzats pels nostres alumnes.

I per acabar, s’ha celebrat el tradicional recital poètic. Primer s’ha fet entrega dels premis del concurs literari organitzat per la Comissió de Normalització Lingüística, i també dels premis del concurs de cartells organitzat conjuntament per la CNL i el Departament de Plàstica. A continuació hi ha hagut alumnes que han recitat algun poema i d’altres que han interpretat alguna cançó, i ha acabat el recital amb l’actuació del grup “Vers endins”.

Ha estat una jornada festiva i alegre, i el color vermell n’ha estat el protagonista. Visca Sant Jordi, diada de les lletres catalanes!