ICAPE – Recollida del permís de venda al mercat de Manacor


Les representants de les juntes directives de NANU i NO+NOMA, les ONG creades enguany a l’IES Damià Huguet per contribuir a la lluita contra la malaltia del NOMA a Níger, a 3r d’ESO i FPB, han assistit avui a l’acte de recollida del permís de venda per al mercat solidari que es celebrarà el proper 11 de maig.

A la sala de plens de l’Ajuntament de Manacor, la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa, i la batlessa, Catalina Riera, han agraït la participació de tots els assistents en el projecte d’emprenedoria social JES (ICAPE), han destacat la importància d’implantar metodologies per projectes als centres educatius i han fet entrega dels permisos de venda a cada associació.

Els centres que participaran al mercat de Manacor són:
La Puresa Manacor, Sant Francesc d’Assís (Manacor), IES Porto Cristo, CEIP Juníper Serra (Petra), CEIP Mestre Guillem Galmés (Sant Llorenç), Col·legi Sant Alfons – Cooperativa Es Lledoner (Felanitx), IES Felanitx, IES Capdepera i IES Damià Huguet (Campos).