Cursa solidària


[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2937″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]L’alumnat de 3r d’ESO de l’IES Damià Huguet ha organitzat enguany una cursa solidària, dins del marc del projecte de centre “Que ben parit!”, amb el qual s’han treballat aspectes relacionats amb la salut
sexual i reproductiva, la solidaritat i la igualtat de gènere.La recaptació íntegra va destinada a l’ONG Voluntaris de Mallorca, que dóna suport sanitari a Guatemala a les dones embarassades (especialment, a la població indígena).

A aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració i el patrocini de diversos agents externs, s’hi ha sumat tota la comunitat educativa de Campos mitjançant la participació del CEIP Joan Veny i Clar i del col·legi Fra Joan Ballester.

La cursa solidària està prevista per al dimecres 28 de febrer, a les 11.30 h. sortint des de la Plaça de Can Pere Ignasi, al centre de Campos. A la mateixa plaça hi haurà una taula d’inscripcions a partir de les 10:30 perquè s’hi puguin afegir els voluntaris que desitgin prendre-hi part i/o fer un donatiu.

Les modalitats de participació a la cursa són: caminar 2,5 km, córrer 2,5 km. o córrer 5 km. (aquesta darrera opció, suposa fer dues voltes al circuit).

Vos hi esperam!!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]