Sant Jordi’2017


[vc_row][vc_column][vc_column_text]El proper dia 28 d’abril celebrarem al nostre centre la festa de Sant Jordi amb una sèrie d’activitats: venda de roses a benefici del viatge d’estudis de 1r de Batxillerat, exposició i venda de llibres per part de diverses llibreries de Campos i de ses Salines, lliurament de premis dels concursos literaris convocats i del concurs de cartells, recital poètic a càrrec del nostre alumnat i exposicions diverses.

Volem convidar-vos que visiteu el centre aquest dia per poder gaudir de la diada. Les portes del centre romandran obertes a partir de les 11:30h. Primer podreu visitar les paradetes de llibres i, a continuació, a les 13h es farà el Recital poètic

Recordau que si els vostres fills o vosaltres aquest dia voleu comprar un llibre ho podreu fer.

Us hi esperam![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]