Jornades de Salut’2017


[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Els dies 7 i 10 d’abril, per commemorar els dies Mundials de la Salut i de l’activitat física, l’IES Damià Huguet ha celebrat els Dies de la Salut.

Han estat unes jornades dedicades a promoure hàbits saludables.

Tot l’alumnat de l’ESO ha participat en diferents tallers i activitats impartits per entitats locals de la Comissió Intersectorial de Salut (CS Xaloc, Policia-tutor), professorat de l’IES i alumnat voluntari de 1r de Batxiller. (S’ha d’agrair a tots la seva col·laboració, sense la qual res hagués estat possible)

  • La Gimcana sense fum ha tractat els problemes del consum de tabac sobre el rendiment físic.
  • La campanya Els joves deim no al tabac ha mostrat la composició, història i efectes nocius del consum de tabac i altres substàncies addictives.
  • El Taller d’educació viària ha transmès els coneixements sobre normes de conducció viària tant a nivell de vianant, ciclista o de conductor de vehicle a motor.
  • El Joc de l’oca viària ha realitzat proves d’habilitat i coneixements sobre una conducció segura.
  • El Taller de primers auxilis ha mostrat la importància d’actuacions adequades o segures davant accidents, i la necessitat d’hàbits i accions preventives.

Han estat unes jornades on l’alumnat, d’una manera relaxada i lúdica ha pogut treballar, adquirir i millorar coneixements i habilitats saludables útils per a la seva vida, i per extensió a les seves famílies i a tota la comunitat.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]