Fem projectes: Ens mirem als ulls?


[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dins el marc d’un curs de formació que fem al centre sobre l’aprenentatge per projectes, vam decidir fer un Happening (posada en escena) per a un nou projecte per a  primer d’ESO baix el títol “Ens mirem als ulls?”

Aquest dia, alguns professors es van caracteritzar com alguns dels retrats i autoretrats més famosos de la història per motivar les ganes d’aprendre als nostres alumnes.

Aquesta va ser una primera passa per desenvolupar un projecte que desitja que els alumnes abandonin una mica les pantalles dels seus dispositius mòbils per mirar una mica més als ulls als seus companys.

La primera tasca era descobrir com es deien cada una de les obres i el seu autor. I vosaltres, en coneixeu cap?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]